Apple планує здивувати світ фітнес-браслетом із незвичною функцією
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple планує здивувати світ фітнес-браслетом із незвичною функцією

Apple планує здивувати світ фітнес-браслетом із незвичною функцією
Джерело:  online.ua

Компанія Apple планує випустити фітнес-браслет з функцією вимірювання кров'яного тиску.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Appleinsider.

Як зазначається, нещодавно зміст нового патенту компанії оприлюднило Відомство з патентів і товарних знаків США. 
За попередньою інформацією, новітня розробка зможе підключатися до вже існуючих пристроїв Apple, стежити за показниками артеріального тиску і передавати дані на інші пристрої для аналізу.
"Новий аксесуар складатиметься з манжета, що розтягується, системи вимірювальних датчиків і набору інтерфейсів для зв'язку з головним пристроєм. Цей продукт, на відміну від Apple Watch, які формують відповідні результати на основі даних про частоту серцевих скорочень, буде працювати за принципом тонометра, накачуючи повітря з манжети", - повідомляє видання.

Також зазначається, що саме ця розробка може вийти за рамки прототипу і стати першим продуктом Apple суто медичної спрямованості.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Apple готується випустити нову, бюджетну модель ноутбука MacBook Air. Відзначається, що більш доступний варіант MacBook Air буде мати 13 дюймів діагоналі. Варто зауважити, що в останній раз MacBook Air оновлювали в 2015 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?