Оживає українська сутність Донеччини: Жебрівський зробив гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Оживає українська сутність Донеччини: Жебрівський зробив гучну заяву

Оживає українська сутність Донеччини: Жебрівський зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що йде у відставку - він уже подав відповідну заяву президенту.

Про це Жебрівський повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Рівно три роки тому Президент призначив мене головою Донецької обласної державної адміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації. Три неймовірно важкі, проте насичені й цікаві роки. За цей час мені та моїй команді вдалося впровадити та розвивати низку проектів - «Опорна школа», «Український донецький куркуль», забезпечити житлом дітей-сиріт, ремонтувати дороги, розробити концепцію формування єдиного українського культурного простору... За ці три роки Донеччина стрімко змінювалася", - сказано в повідомленні.

Жебрівський також додав, що в області вже відкрито 12 капітально відремонтованих опорних шкіл, до 1 вересня відкриється ще 12, а до кінця 2018-го року їх буде вже 30.

Окрім того, як зазначив голова Донецької ОДА, завдяки реалізації обласних та державних програм вже понад дві сотні дітей-сиріт отримали власне житло; відкрито близько сотні молодіжних центрів; півтори сотні спортивних майданчиків та полів зі штучним покриттям; область започаткувала практику освітніх стажувань у Європі для педагогів, підприємців, керівників місцевих громад.

"У суботу зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін. Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння. Ми разом з вами усьому світу довели: Донеччина – це Україна!", - заявив Жебрівський.

Нагадаємо, Павло Жебрівський був призначений керівником Донецької ОДА у червні 2015 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?