Куди піти у Києві 11-17 червня: топ-5 цікавих подій
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві 11-17 червня: топ-5 цікавих подій

Куди піти у Києві 11-17 червня: топ-5 цікавих подій
Джерело:  online.ua

Червень обіцяє бути досить насиченим місяцем на цікаві події та яскраві івенти. ONLINE.UA пропонує підбірку заходів, які відбудуться на цьому тижні з 11 по 17 червня.

  • 8 по 21 червня – виставка фотопортретів волонтерок «Яскрава ідея в її руках» у Національному музеї історії України – НМІУ.

Поряд із фотопортретами 16 жінок-волонтерок з різних міст України, які виконали фотохудожники Володимир Дубас та Сергій Неупокоєв, розміщені історії цих жінок, у яких вони розповідають, що їх мотивувало до волонтерства та соціального підприємництва.

Головною темою вистави MACHO MEN є спроба показати, як сприймається і що очікується від сучасного чоловіка, та як культура впливає на його становлення. Вважається, що він має демонструвати свою владу і силу, напористість і сміливість, що часто “вилазить боком”, адже може мати негативний вплив на нього та його справжнє “Я”.

Тема зустрічі: “The World’s Most Effective Civil Service 2017: Lessons from Canada”.

  • 16 червня, 15:00-19:00 – Лекція-практикум від Олексія Шершньова та Наді Перевізник «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні».

Олексій розповість, як перемогти в конкурентному світі бізнесу, а Надя поділиться із нами своїми роздумами щодо власного бізнесу як цілком жіночої справи.

Цього року прайд триватиме з 8 до 17 червня. Він розпочався з насиченої кіно-програми (дискусійні та розважальні івенти) і закінчиться традиційним Маршем рівності. Гасло цьогорічного маршу: "Країна вільних - будь собою".

Як повідомляв ONLINE.UA, у центрі Києва, на Софійській площі, виступить відомий американський актор театру і кіно Джон Малкович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?