ЧС-2018 у Росії: Європарламент готовий прийняти важливе рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

ЧС-2018 у Росії: Європарламент готовий прийняти важливе рішення

ЧС-2018 у Росії: Європарламент готовий прийняти важливе рішення
Джерело:  online.ua

Європейський парламент планує проголосувати за резолюцію, яка закликає до дипломатичного бойкоту Чемпіонату світу з футболу 2018 року в Росії.

Про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" у Брюсселі Рікард Йозвяк у своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.

"Європейський парламент, швидше за все, закличе до дипломатичного бойкоту Чемпіонату світу-2018 в резолюції з прав людини в Росії, яку повинен схвалити 14 червня", - сказано в повідомленні журналіста.

Варто зазначити, що раніше про дипломатичний бойкот ЧС-2018 оголосили Велика Британія і Ісландія, яка не входить до ЄС. Після цього до них приєдналася Австралія.

Також зазночалося, що американські законодавці представили на розгляд Конгресу США резолюцію, яка засуджує проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року в Росії. Вони закликали Міжнародну федерацію футболу публічно роз’яснити, чому ЧС-2018 проводять в РФ, не беручи до уваги агресію цієї країни проти України і незаконну окупацію Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше 60 членів Європейського парламенту виступили із закликом до політичного бойкоту ЧС-2018 в Росії.

 Чемпіонат світу з футболу відбудеться з 14 червня по 15 липня в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?