В Києві спалахнула масштабна пожежа біля ТЕЦ-6: опубліковані перші фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Києві спалахнула масштабна пожежа біля ТЕЦ-6: опубліковані перші фото

В Києві спалахнула масштабна пожежа біля ТЕЦ-6: опубліковані перші фото
Джерело:  online.ua

11 червня в Києві спалахнула масштабна пожежа на відкритій території на вулиці Пухівській, у Деснянському районі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на київське управління ДСНС.

Про пожежу стало відомо о 14:18. До місця виклику негайно були направлені пожежні з найближчих підрозділів.

"Після прибуття було встановлено, що горить трав'яний настил на території близько 3 га. Не гаючи часу, пожежні відразу ж приступили до гасіння пожежі", - передає прес-служба.

В ДСНС зазначили, що гасіння пожежі здійснюється за допомогою підвезення води з найближчих джерел. Щоб запобігти поширенню пожежі на велику площу, по периметру за допомогою автотракторної техніки були проорані смуги землі.

Варто зазначити, що неподалік, на вулиці Пухівській, 16, знаходиться ТЕЦ-6, яка забезпечує електроенергією і теплом північні і північно-східні райони столиці.

"Зараз на місці працюють 7 одиниць техніки і 20 осіб персонального складу ДСНС. Гасіння пожежі триває. Причина її виникнення поки невідома", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в одному з найбільших парків розваг у світі "Європа-парк", розташованому в місті Рутс на південному заході Німеччини, сталася потужна пожежа.  У момент загоряння в Europa Park знаходилося приблизно 25 тисяч відвідувачів. За інформацією пожежників, ніхто з гостей парку не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?