На Донбасі тривають запеклі бої: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі тривають запеклі бої: серед бійців ЗСУ багато поранених

На Донбасі тривають запеклі бої: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують активний наступ на Донбасі. За минулу добу, 11 червня, вони здійснили 27 обстрілів, використовуючи БМП, міномети і стрілецьку зброю, в результаті яких отримали поранення троє українських захисника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

На Луганському напрямку ворог не припиняв спроб послабити оборонні рубежі ООС біля Новотошківського. На Донецькому напрямку бої тривали біля Пєсков і Авдіївки, на Горлівському бойовики намагалися поліпшити своє тактичне положення в районі Світлодарська та Троїцького. Напруженою ситуація залишалася і на Маріупольському напрямку - там окупанти обстрілювали позиції ЗСУ біля Водяного, Ломакино і Широкіно.

Українські військові рішуче відповідали адекватним вогнем на всі провокації супротивника і не дозволили ворогові зайняти вигідні позиції. В результаті відповіді бійців ЗСУ, за даними розвідки, було знищено двох і поранено трьох бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські військові знищили ще одну позицію бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?