У Стокгольмі попрощалися зі всесвітньо відомим діджеєм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Стокгольмі попрощалися зі всесвітньо відомим діджеєм

У Стокгольмі попрощалися зі всесвітньо відомим діджеєм
Джерело:  online.ua

У Стокгольмі попрощалися із всесвітньо відомим шведським діджеєм Тімом Берглінгом відомим під псевдонімом Avicii.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Відомо, що музиканта поховали на кладовищі Скогскіргодград на півдні міста. Воно входить до переліку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Окрім того, зазнчається, що церемонія була закритою - на ній були лише близькі Avicii.

Нагадаємо, що Тім Берглінг народився в 1989 році в Стокгольмі. Його кар'єра розпочалася з реміксу на музичну тему з відеоігри Lazy Jones. Пізніше він записав власний трек «Lazy Lace», який незабаром був випущений на Strike Recordings. На його музику вплинули Лейдбек Люк, Стів Анжелла, Tocadisco, Daft Punk, Ерік Прідз і Аксвелл. Вигравши приз програми Піта Тонга Fast Trax, Авічі отримав багато пропозицій і в квітні 2008 року випустив трек «Manman» на лейблі Тонга Bedroom Bedlam.

У травні того ж року він підписав контракти з At Night Management і Vicious Grooves. Тоді ж він взяв собі псевдонім Avicii, що на санскриті означає "восьмий" (останнє коло пекла, куди потрапляють злочинці і де вони відроджуються знову - ред).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що культовий шведський діджей Avicii, якого знайшли мертвим 20 квітня, покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?