Померла відома українська телеведуча і журналістка
Категорія
Україна
Дата публікації

Померла відома українська телеведуча і журналістка

Померла відома українська телеведуча і журналістка
Джерело:  online.ua

У вівторок, 12 червня, померла харківська телеведуча і журналістка Оксана Пількіна. Причиною смерті стало онкозахворювання, з яким 41-річна жінка боролася протягом останніх місяців.

Про смерть Оксани Пількіной повідомили її колеги в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні вранці в нашій команді стало на одну людину менше ... Наш близький друг, соратник і один із творців "Ночі історії Харкова" Оксана Пількіна після тривалої хвороби пішла в інший світ. У це складно повірити але це дійсно так. Це шок. Це не вкладається в голові. У Оксани було стільки планів, стільки ідей ... Сьогодні "Ніч історії Харкова" назавжди втратила частину себе ... Ми завжди будемо пам'ятати тебе Оксана ... ",- сумують за Оксаною Пількіной колеги.

У журналістиці Оксана Пількіна працювала понад 15 років. Глядачам вона відома як ведуча програми "Віддзеркалення" на місцевому харківському телеканалі АТН. Також журналістка була випусковим редактором "Харківських новин".

Про хворобу телеведучої стало відомо в кінці 2017 року, коли медики діагностували у неї рак шлунка. У лютому 2018 року вона повідомляла в соцмережі, що пройшла перший курс хіміотерапії і дякувала українцям за підтримку, яка наділяє силами для довгої борьби. Після смерті у Оксани Пількіной залишилися двоє дочок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в лютому 2018 роки від раку померла 31-річна українська журналістка Ірина Венгер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?