Милі, красиві та стрункі: Трамп розсмішив репортерів кумедним проханням
Категорія
Світ
Дата публікації

Милі, красиві та стрункі: Трамп розсмішив репортерів кумедним проханням

Милі, красиві та стрункі: Трамп розсмішив репортерів кумедним проханням
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп розсмішив репортерів перед початком робочого обіду з лідером КНДР Кім Чен Ином, жартома попросивши сфотографувати їх "красивими і стрункими".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Вказано, що голова Білого дому запросив Кім Чен Ина сісти за стіл, а потім звернувся до фотографів з жартівливим проханням зробити світлину, де вони будуть виглядати "милими, красивими і стрункими".

Трохи пізніше журналіст телеканалу опублікував меню обіду.

"Лідери смакували коктейль з креветок та авокадо і з зеленим манго. Основна страва — яловичі реберця і свинина зі смаженим рисом Янчжоу і корейська страва, а саме тушкована тріска під соєю. На десерт будуть подавати крем з темного шоколаду та ганаш, ванільне морозиво і випічку", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що саміт лідерів США та Північної Кореї проходить в готелі "Капела" на острові Сентоса у Сінгапурі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за підсумками історичних переговорів президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина в Сінгапурі був підписаний важливий і всеосяжний документ, який поклав початок "новим відносинам" між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?