І нічого йому за це не буде: Макаревич знову різко висміяв режим Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

І нічого йому за це не буде: Макаревич знову різко висміяв режим Путіна

І нічого йому за це не буде: Макаревич знову різко висміяв режим Путіна
Джерело:  online.ua

Відомий російський музикант, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич відреагував на гучний американський скандал з нецензурною лайкою актора Роберта Де Ніро на адресу президента Дональда Трампа. Він в черговий раз висміяв режим Путіна в Росії, припустивши, як би поступили в РФ з прихильниками режиму російського глави, які різко критикують політику Трампа.

Відповідний пост Макаревич опублікував на своїй сторінці в соцмережі, прикріпивши до нього відео, в якому Де Ніро вилаяв Трампа, передає ONLINE.UA.

"А ось так у нас - вийде, скажімо, Машков ... і адже нічого йому за це не буде, правда?",- зіронізував Макаревич, коментуючи відео.

Росіяни активно підтримали музиканта і масово продовжили його думку. Вони вважають, що за негативні висловлювання на адресу американського президента з боку культурних діячів російська влада не тільки не покарає, а й нагородить.

"Зовсім нічого не буде! Ні театру, ні Ніки, ні ТЕФІ ...", "Ну да, Машков теж може вийти і сказати все, що думає про Трампа і йому нічого не буде", "Якщо він пожурить Трампа і Америку? Ще й як буде! Участь в найдорожчих серіалах, подаровані театри, урядові концерти"," Ви, Андрій, випробували на собі це «нічого не буде». Коли немає компромату, вони ж тиснуть фінансово ... А «президент» у нас - КГБ-шник. Він по-іншому просто не вміє. І навіть не може собі уявити, що якось по-іншому можна ...","Більшість коментаторів згадало старий радянський анекдот. Але ж суть тільки в тому, що в Штатах є, відомі всьому світу люди, які не бояться говорити те що думають публічно. А у нас немає", - підтримали думку Макаревича користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Макаревич з сарказмом висміяв спробу російської влади заблокувати Telegram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?