В Україні спростили правила на валютні грошові перекази
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні спростили правила на валютні грошові перекази

В Україні спростили правила на валютні грошові перекази
Джерело:  online.ua

З 12 червня Національний банк України змінив правила здійснення грошових переказів в іноземній валюті з України та їх отримання українцями з-за кордону. Нові правила дозволяють за допомогою електронних копій документів здійснювати перекази іноземної валюти за межі України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НБУ.

Згідно з нововведеннями, клієнти банків зможуть здійснювати перекази іноземної валюти зі своїх рахунків в Україні за кордон за допомогою систем дистанційного обслуговування. При цьому співробітники банку, на підставі електронних копій, будуть створювати в електронній та паперовій формі копії документів, що підтверджують грошовий переказ.

Також регулятор дозволив українцям отримувати в Україні іноземні перекази у валюті в гривні, а також відправляти валютний переказ у гривнях за кордон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в НБУ прийняли остаточне рішення щодо заборони WebMoney в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?