Скандальна співачка несподівано заспівала українською мовою в окупованому Криму: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна співачка несподівано заспівала українською мовою в окупованому Криму: опубліковано відео

Скандальна співачка несподівано заспівала українською мовою в окупованому Криму: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Популярна російська співачка родом з України Лоліта Мілявська, якій СБУ заборонила в'їзд на українську територію, відвідала окупований Крим, де на одній з репетицій виконала пісню українською мовою.

Відповідне відео артистка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У коментарі до відео Лоліла пояснила, що в ролику показала свою репетицію в окупованій Ялті, на якій вирішила виконати відому пісню українського гурту "Океан Ельзи" під назвою "Друг". Користувачі мережі по-різному відреагували на це рішення співачки.

"Співаєте добре, але виглядає це неправильно. Я про те що ви, та хто не став на бік своїх одноплемінників, співаєте тим хто зрадив та ненавидить український народ і окупантам пісні українською. Блюзнірство", "Як давно в Криму я не чула пісень на українській мові !! Просто сльози навернулися! Лоліта, ви дали надію, «що все буде добре» ... Дякую за рідну мову! Дякую, що для вас не існує перепон, як для носія мистецтва! ", "А що Вакарчук дозволив вам виконувати його пісню в незаконно окупованому Криму? Дуже сумнівно! Ганьба вам! Крим - це Україна ",- обурились українці виконанню Лоліти.

При цьому багато користувачів мережі підтримали співачку. Вони захопилися її голосом і великим глибоким змістом, який Лоліта вклала в українську пісню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ані Лорак виконала відомий український хіт на концерті в Австралії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?