У Києві відкривається перший в Україні магазин H&M
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві відкривається перший в Україні магазин H&M

У Києві відкривається перший в Україні магазин H&M
Джерело:  NV

У серпні 2018 року в Києві відкриється перший в Україні магазин найбільшого європейського рітейлера H&M (Hennes & Mauritz). Він буде відкритий на території торгового центру Lavina Mall.

Про це повідомила гендиректорка H&M в Україні Домінік Фантачіно, передає ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

Компанія H&M планує продавати на українському ринку товари для дому та одяг бренду. Договір з директором торгового центру, де відкриється перший магазин H&M в Україні, був підписаний ще в жовтні 2017 року.

Це вже друга спроба H&M увійти в Україні. Першу шведський рітейлер здійснив в 2014 році. Тоді компанія уклала договір з ТЦ Respublika, але ще на етапі узгодження документів угода була заморожена.

"Ми щасливі нарешті відкрити в Україні наш перший магазин ... Також ми дуже пишаємося новими співробітниками! Нам вдалося зібрати ідеальну команду для українського ринку", - прокоментувала відкриття першого в Україні магазину H&M Фантачіно.

Нагадаємо, шведська мережа H&M була створена понад півстоліття тому, в 1947 році. На сьогоднішній день вона є однією з найбільших в Європі. Рітейлер сьогодні управляє мережею з 4,7 тисячі магазинів в 69 країнах світу. також у компанії є 47 онлайн-платформ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці 2018 року в Україні планують відкрити перший магазин мережі товарів для будинку IKEA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?