Буде дорого коштувати: Трамп пригрозив Трюдо наслідками за критику на свою адресу
Категорія
Світ
Дата публікації

Буде дорого коштувати: Трамп пригрозив Трюдо наслідками за критику на свою адресу

Буде дорого коштувати: Трамп пригрозив Трюдо наслідками за критику на свою адресу

Канаді дорого обійдеться критика прем'єр-міністра Джастіна Трюдо на адресу американського лідера Дональда Трампа. Без відповіді заява канадського прем'єра щодо нових американських мит на алюміній і сталь за підсумками саміту G7 не залишиться.

З такими погрозами на адресу канадської влади знову виступив Дональд Трамп на прес-конференції в Сінгапурі після зустрічі з Кім Чен Ином, передає ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.

Президент США заявив, що на борту його літака є 20 телевізорів, кожен з яких транслював прес-конференцію за підсумками саміту "великої сімки", на якій Трюдо звинуватив Трампа в тому, що "США сіли на голову" новими металургійними митами. Після цих слів Трамп вирішив відкликати свій підпис з підсумкового комюніке G7.

У новій своїй заяві Трамп визнав, що "у Канади є дуже велика перевага над США", але Вашингтон не дозволить іншим країнам використовувати американські компанії в торгівлі.

"Він думав, що я в літаку і що я не дивлюся. Він отримав урок. Це буде коштувати чимало грошей народу Канади",- підкреслив Трамп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Білому домі жорстко розкритикували Трюдо за "зраду" Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?