Кім Чен Ин здивував світ першим селфі
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин здивував світ першим селфі

Кім Чен Ин здивував світ першим селфі
Джерело:  online.ua

В мережі з'явилося перше публічне селфі північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на PetaPixel.

Світлина була опублікована у Twitter міністра закордонних справ Сінгапуру Вівіана Балакрішнана: на фото він позує для селфі поруч з лідером КНДР.

"Схоже, що це перше публічне селфі з Кім Чен Ином, яке було викладене в мережу.Він приїхав у Сінгапур для зустрічі з президентом США Дональдом Трампом й під час візиту відвідав місцеві визначні пам'ятки. Політики сфотографувалисяна Ювілейному мосту в парку Мерліон", - передає видання.

Репортерам, які також знаходилися в парку, вдалося зняти усе з іншого ракурсу.

Варто зазначити, що після приїзду на саміт охорона лідера КНДР не підпускала до нього фотографів й знімати його було дозволено лише двом північнокорейським журналістам, які приїхали разом із делегацією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  за підсумками історичних переговорів президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина в Сінгапурі був підписаний важливий і всеосяжний документ, який поклав початок "новим відносинам" між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?