Microsoft створить імунну карту для виявлення хвороб у людей
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft створить імунну карту для виявлення хвороб у людей

Microsoft створить імунну карту для виявлення хвороб у людей
Джерело:  Hi-News

Всесвітньо відомий IT-гігант, компанія Microsoft, запустила унікальний проект, в ході якого спеціалісти навчать штучний інтелект виявляти хвороби у людей на ранніх стадіях. Для цього буде створена спеціальна "імунна карта", по якій медики будуть визначати, на яку небезпечну мету при незрозумілих патологіях реагує імунітет людини, передає ONLINE.UA.

Грандіозний проект Microsoft поки знаходиться на стадії розробки. До нього залучені дослідники передових груп і провідні фахівці-іммуннологі. Заснована нова програма буде на вивченні Т-лімфоцитів, які виділяють специфічні білки для боротьби з різними недугами. Ці клітини вважаються головними складовими імунітета людини.

Якщо вченим вдасться знайти спосіб стежити за діяльністю Т-лімфоцитів, то медики отримають можливість на ранніх стадіях максимально точно ставити діагноз пацієнтам. Таким чином фахівці Microsoft здійснять масштабний переворот в медицині, завдяки якому будуть врятовані мільйони людських життів у світі.

Поряд з імунною картою в компанії планують розробити унікальний аналіз крові, за допомогою якого можна буде виявити всі патології в організмі людини, навіть якщо хвороба знаходиться на ранніх стадіях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США вперше вилікували рак грудей на термальній стадії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?