Маск повідомив про скорочення кількох тисяч співробітників Tesla: названа причина
Категорія
Технології
Дата публікації

Маск повідомив про скорочення кількох тисяч співробітників Tesla: названа причина

Маск повідомив про скорочення кількох тисяч співробітників Tesla: названа причина
Джерело:  online.ua

Відомий бізнесмен і засновник Tesla Ілон Маск заявив, що планує скоротити 9% співробітників компанії.

Про це він повідомив у листі до персоналу Tesla, яке оприлюднив у Twitter, передає ONLINE.UA.

Видання Business Insider зазначає, що штат компанії налічує близько 46 тисяч співробітників.

Бізнесмен пояснив, що останні кілька років компанія швидко росла і розвивалася, що привело до дублювання деяких обов'язків співробітників, які сьогодні важко виправдати, хоча вони мали сенс в минулому. 
"Через необхідність знизити витрати і досягти рентабельності ми прийняли важке рішення відпустити приблизно 9% наших співробітників.  Ми прагнемо прискорити перехід до екологічно чистої енергетики, але ми ніколи не досягнемо цієї мети, поки ми не зможемо, нарешті, забезпечити стабільний прибуток",- пояснив глава компанії.
Нагадаємо, Tesla Motors була заснована 15 років тому як розробник і виробник електромобілів і технологій, пов'язаних з ними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Макс анонсував випуск нового електромобіля Tesla з двома двигунами і повним приводом. Маск зазначив, що приблизна максимальна швидкість нового електромобіля Tesla буде досягати 250 км/год. Заряду батарей Model 3 AWD буде вистачати на 500 км шляху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?