Кіберполіція затримала сімейну пару, яка використовувала свою дитину для порнографічних зйомок
Категорія
Події
Дата публікації

Кіберполіція затримала сімейну пару, яка використовувала свою дитину для порнографічних зйомок

Кіберполіція затримала сімейну пару, яка використовувала свою дитину для порнографічних зйомок
Джерело:  online.ua

В Кривому Розі поліція затримала подружжя, яке протягом останніх двох років використовували свою малолітню доньку для створення порнографічних відео.

Про це повідомляє Департамент кіберполіції Національної поліції України, передає ONLINE.UA.

Вказано, що для анонімізації своїх дій зловмисники використовували як оплату за відео – криптовалюту, а для його розміщення – мережу TOR. В квартирі подружжя поліцейські провели санкціонований обшук. За його результатами вилучено комп’ютерну та відеотехніку, яку подружжя використовувало для створення та розповсюдження порнографічних файлів, а також мобільні телефони.

"Поліцейські встановили канал розповсюдження файлів порнографічного характеру за участі дітей. До такої діяльності була причетна сімейна пара – 29-річний чоловік та його 30-річна дружина, вихідці з Кавказького регіону. Для своєї злочинної діяльності подружня пара використовувала свою 4-річну доньку. Зловмисники вступали з нею у статеві зносини, фіксуючи це на відео", - сказано в повідомленні.

За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Раніше ONLINE.UA соообщает, що  в Кропивницькому мати вбила власну 12-річну доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?