Трамп про ядерну загрозу з боку КНДР: Спіть спокійно
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп про ядерну загрозу з боку КНДР: Спіть спокійно

Трамп про ядерну загрозу з боку КНДР: Спіть спокійно
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що ядерної загрози з боку Північної Кореї більше не існує і світ може "спасти спокійно".

Про це він написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Щойно приземлився - довга поїздка, але тепер всі можуть почувати себе набагато безпечніше, ніж в той день, коли я вступив на посаду. Північна Корея більше не становить ядерної загрози. Зустріч з Кім Чен Ином була цікавим і дуже позитивним досвідом. Північна Корея має великий потенціал для майбутнього!" - заявив Трамп.

Американський лідер також нагадав, що до його приходу до влади люди припускали, що Штати будуть воювати з Північною Кореєю, проте тепер, за словами голови Білого дому, все змінилося.

"Президент Обама казав, що Північна Корея є нашою найбільшою і небезпечною проблемою. Тепер ні - сьогодні спіть спокійно", - ниписав Трамп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп розсмішив репортерів перед початком робочого обіду з лідером КНДР Кім Чен Ином, жартома попросивши сфотографувати їх "красивими і стрункими".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?