Анджеліну Джолі хочуть позбавити батьківських прав: з'явилися подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліну Джолі хочуть позбавити батьківських прав: з'явилися подробиці

Анджеліну Джолі хочуть позбавити батьківських прав: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

В суді округу Лос-Анджелеса заявили, що можуть позбавити відому голлівудську акторку Анджеліну Джолі батьківських прав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Видання зазначає, що саме відсутність контактів з батьком може негативно вплинути на спільних дітей Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.

"Таким чином суддя зобов'язав Джолі надати можливість її екс-чоловіку бачитися з дітьми. Анджеліна Джолі є головним опікуном дітей. Однак, за рішенням суду, спілкування з матір'ю є настільки ж необхідним, як і з батьком. Старший син пари Медокс вже зможе самостійно вирішувати, скільки часу він хоче проводити з кожним з батьків", - сказано в повідомленні. 
Окрім того, суд також зобов'язав надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?