Аналітики назвали компанію, яка може стати вдвічі дорожчою за Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Аналітики назвали компанію, яка може стати вдвічі дорожчою за Apple

Аналітики назвали компанію, яка може стати вдвічі дорожчою за Apple
Джерело:  online.ua

Аналітики Bloomberg стверджують, що китайська компанія Xiaomi за результатами виходу на міжнародні фондові біржі може виявитися вдвічі дорожчою за американську Apple.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Фінансисти порахували, що за результатами виходу на фондовий ринок, вартість китайської компанії може становити від 65 мільярдів до 92 мільярдів доларів. А це означає, що справедлива вартість компанії вдвічі більша за вартість американського конкурента.

 "Китайська компанія вже цього року може збільшити продажі смартфонів на 42%, а у 2019 році вони можуть сягнути 179 мільйонів. До 2020 року ця цифра становитиме вже 218,6 мільйонів поставок, що на 2 мільйони перевищує показник компанії Apple",- сказано в повідомленні.

Зазначимо, що справедлива вартість — це оцінка майбутніх фінансових вигод, які отримає власник компанії чи інвестор від її придбання. Це поняття тісно пов’язане з ринковою вартістю, хоча не є абсолютно тотожним йому.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Apple готується випустити нову, бюджетну модель ноутбука MacBook Air. Відзначається, що більш доступний варіант MacBook Air буде мати 13 дюймів діагоналі. Варто зауважити, що в останній раз MacBook Air оновлювали в 2015 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?