Кумедний і розумний: Трамп поділився враженнями від зустрічі з лідером КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Кумедний і розумний: Трамп поділився враженнями від зустрічі з лідером КНДР

Кумедний і розумний: Трамп поділився враженнями від зустрічі з лідером КНДР
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що лідер КНДР Кім Чен Ин дуже "кумедний та розумний", а також додав, що це людина, з якою приємно проводити переговори.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

« У нього прекрасний характер, він кумедний і дуже розумний», - сказав Трамп.

Окрім того, американскьий лідер оцінив талант Кіма, заявивши, що його північнокорейський колега - чудовий стратег.

За словами американського лідера, вони з Кім Чен Ином порозумілися з перших хвилин зустрічі. Трамп підкреслив, що на результати переговорів позитивно вплинули його ранні різкі висловлювання на адресу колеги.

Зазаначимо, що президент США раніше заявляв, що на Північну Корею чекають «небачені гнів і лють з боку Штатів, якщо Пхеньян продовжить свої ядерні провокації».

«Не хотілося такого говорити, іноді я відчував себе нерозумно через це, але у нас не було вибору», - пояснив свої висловлювання голова Білого дому.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, американський лідер Дональд Трамп заявив, що ядерної загрози з боку Північної Кореї більше не існує і світ може "спасти спокійно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?