В Києві виступить культовий британський рок-гурт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Києві виступить культовий британський рок-гурт

В Києві виступить культовий британський рок-гурт
Джерело:  online.ua

Уже незабаром в Києві виступить відомий британський рок-гурт Placebo - він стане хедлайнером столичного фестивалю Atlas Weekend.

Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці заходу, переадає ONLINE.UA.

"Ідоли британського року і просто культові музиканти нашої планети. Placebo – ще один хедлайнер Atlas Weekend", - йдеться в повідомленні.

Також вказано, що гурт з'явиться на київській сцені уже 8 липня.

Варто зазначити, що британські зірки відвідають Україну вчетверте. Їхній перший виступ відбувся в 2007 році в межах фестивалю TuborgGreenFest. Пізніше музиканти виступали в Києві в 2010 році та востаннє - в 2012 році.

Нагадаємо, що Placebo - британський рок-гурт, що виконує альтернативний рок та інді-рок. Він був сформований 24 роки тому двома музикантами - Брайаном Молко і Стефаном Ольсдалем. У вересні 2013 року вийшов сьомий студійний альбом групи - Loud Like Love.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у центрі Києва, на Софійській площі, виступить відомий американський актор театру і кіно Джон Малкович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?