В Держдепі розповіли, коли США і КНДР відновлять переговори
Категорія
Політика
Дата публікації

В Держдепі розповіли, коли США і КНДР відновлять переговори

В Держдепі розповіли, коли США і КНДР відновлять переговори
Джерело:  online.ua

Голова Держдепу США Майк Помпео заявив, що переговори між Сполученими Штатами та КНДР відновляться "десь наступного тижня".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Зазначається, що держсекретар не назвав точної дати, проте запевнив, що це відбудеться дуже швидко після того, як він та представники делегації КНДР повернуться додому. Варто зазначити, що зараз сам Помпео перебуває в Сеулі.

"Президент Дональд Трамп очолює переговори, але він стане тією людиною, яка рухатиме цей процес вперед", - додав голова Держдепу.

 Він також наголосив, що США та КНДР провели чимало роботи, результати якої не були включені у підсумкову декларацію саміту Трампа і Кім Чен Ина. Помпео підкреслив, що команди працюватимуть над тим, щоб досягнути прогресу у цих питаннях.

Нагадаємо, президент Південної Кореї Мун Чже Ін прокоментував переговори голови Білого дому Дональда Трампа та лідера КНДР Кім Чен Ина, назвавши їх великою спільною перемогою.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше,  американський лідер Дональд Трамп заявив, що ядерної загрози з боку Північної Кореї більше не існує і світ може "спасти спокійно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?