Зробіть цей крок: Савченко написала листа Путіну
Категорія
Україна
Дата публікації

Зробіть цей крок: Савченко написала листа Путіну

Зробіть цей крок: Савченко написала листа Путіну
Джерело:  online.ua

Народна депутатка Надія Савченко заявила, що написала лист президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу нардепа.

Зазначається, що вона попросила помилувати українських в'язнів.

У листі Савченко звернулася до "шановного Володимира Володимировича" як "уповноважений представник українського народу" і як офіцер ЗСУ, який давав присягу українському народу.
"Виняткова ситуація, яка склалася навколо долі моїх співвітчизників, які зараз перебувають в місцях позбавлення волі Російської Федерації, не може не змусити мене звернутися особисто до Вас за допомогою відкритого листа, зі щирим проханням звільнити громадян України будь-яким правовим способом", - йдеться в листі.
Савченко підкреслила, що не скоювала злочинів проти РФ і ніколи не зверталася до Путіна з проханням про помилування. Окрім того, вона назвала можливе звільнення українських політв'язнів "жестом доброї волі Глави Російської Федерації".
"Я прошу Вас прийняти рішення про помилування і зробити цей крок, щоб мир на Українській землі, мир між українськими і російськими народами і мир в міжнародних відносинах Росії і України й інших країнах цивілізованого демократичного суспільства став можливий, що для Російської Федерації є важливим, виходячи  з Ваших заяв", - пише Савченко.

Вона також додала до листа список з 66 імен в'язнів, яких попросила звільнити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що С БУ провела психофізіологічну експертизу із застосуванням поліграфа, яка підтвердила, що депутат Надія Савченко мала намір насильницького повалення влади, а також планувала здійснити теракт в урядовому кварталі та будівлі Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?