Будемо говорити про Україну: Трамп зробив гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Будемо говорити про Україну: Трамп зробив гучну заяву

Будемо говорити про Україну: Трамп зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що РФ має знову приєднатися до клубу G8, аби інші країни могли обговорювати з російською стороною ситуацію в Україні та Сирії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Fox News".

"Ви знаєте, ми витрачаємо, напевно, 25% нашого часу, говорячи про Росію, – я сказав: чи не краще було б, якби вони були тут? Я не за Росію. Я за Сполучені Штати. Якби президент Росії Володимир Путін був на зустрічах, можна було б використати цей шанс для обговорення ситуацій у Сирії та Україні", - озвучив свою позицію Трамп після саміту G7 у Квебеку.

 Голова Білого дому також підкреслив, що,  якби Путін був на тій зустрічі, то Трамп міг би попросити його зробити щось добре для світу, для своєї країни, а також для самого себе.

Нагадаємо, що 10 червня американський президент Дональд Трамп відкликав свій підпис під заключною заявою лідерів "великої сімки", яка була винесена за підсумками саміту G7 в Канаді. Цей прецедент став першим в історії клубу найвпливовіших країн світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп, готуючись до вильоту на саміт G7, закликав повернути Росію до "Великої вісімки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?