Помер відомий російський режисер
Категорія
Культура
Дата публікації

Помер відомий російський режисер

Помер відомий російський режисер
Джерело:  online.ua

14 червня в Москві помер відомий російський режисер Станіслав Говорухін.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини".

"Я хочу вас проінформувати про те, що о 10:37 у санаторії "Барвиха" після важкої і тривалої хвороби помер, пішов з життя наш колега Станіслав Сергійович Говорухін. Він боровся до кінця з хворобою, але вона його перемогла", — заявив спікер Держдуми В'ячеслав Володін на пленарному засіданні.

Варто зазначити, що російські ЗМІ поширили інформацію про смерть режисера напередодні, але прес-секретар Говорухіна спростувала цю інформацію.

Нагадаємо, режисер народився 29 березня 1936 року.

Говорухін - народний артист Російської Федерації, сценарист, режисер картин "Вертикаль", "Місце зустрічі змінити не можна", "Пірати XX століття", "У пошуках капітана Гранта", "Десять негренят", "Ворошиловський стрілок", "Благословіть жінку" та багато інших. Брав активну участь у політичному житті, будучи членом партії "Єдина Росія". У 2000 році був кандидатом в президенти країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 12 червня, померла харківська телеведуча і журналістка Оксана Пількіна. Причиною смерті стало онкозахворювання, з яким 41-річна жінка боролася протягом останніх місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?