Стало відомо, де можуть пройти переговори Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, де можуть пройти переговори Трампа і Путіна

Стало відомо, де можуть пройти переговори Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

Влада США та Росії обговорюють можливість проведення зустрічі американського та російського президентів Дональда Трампа і Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

«Обидві сторони вивчають можливість зустрічі. Я не думаю, що вже прийняті якісь конкретні рішення або опрацьовані деталі, проте Штати та РФ вивчають можливість, щоб спробувати це зробити .Зазначу,що саме Австрія розглядається як майданчик для проведення зустрічі Трампа і Путіна. Однак рішення ще не прийнято», - розповів старший директор у справах Європи та Росії в Раді національної безпеки (СНБ) при Білому домі Річард Хукер.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін заявив, що його зустріч з Трампом відбудеться, коли до неї будуть готові у Вашингтоні.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, президент США Дональд Трамп заявив, що РФ має знову приєднатися до клубу G8, аби інші країни могли обговорювати з російською стороною ситуацію в Україні та Сирії. Окрім того, 10 червня Трамп відкликав свій підпис під заключною заявою лідерів "великої сімки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?