Україна підписала угоду з компанією Ілона Маска: з'явилися подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Україна підписала угоду з компанією Ілона Маска: з'явилися подробиці

Україна підписала угоду з компанією Ілона Маска: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Міністерство інфраструктури України підписало меморандум про співпрацю з компанією Hyperloop Transportation Technologies (HTT), яка належить відомому американському підприємцю Ілону Маску.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Liga.net.

 Зазначається, що угоду підписали міністр інфраструктури Володимир Омелян і головний виконавчий директор HTT Дірк Алборн.

"Ми сьогодні підписали меморандум про співпрацю між компанією, яка є найбільшою в світі із розробки технологій Hyperloop - транспорту нового покоління, який дасть світу нечувану швидкість, нечувані можливості і нечувані технології. Одним з ключових підсумків цього візиту є наш чіткий намір спільно працювати над розробкою  цих технологій", - зазначив Омелян.

Вказано, що скоро в Україні відкриють RND-центр та Дата-центр, які будуть займатися не тільки технологією Hyperloop, а й новими матеріалами, новими складовими компонентами сучасних транспортних можливостей світу. Сторони будуть спільно розробляти технології та домовилися спільно шукати інвесторів цього проекту.
Омелян підкреслив, що проект повинен бути комерційно успішним.

"Це не повинна бути якась ідея, яка датується урядом, або держкомпанією на державному рівні. Це повинна бути прозора бізнес-модель, яка генерує прибуток", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  невдалий жарт Маска спричинив падіння акцій Tesla.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?