Кім Чен Ин написав особистий лист Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин написав особистий лист Путіну

Кім Чен Ин написав особистий лист Путіну
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин написав президенту РФ Володимиру Путіну особистий лист.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Вказано, що послання в ході зустрічі Путіну передав голова президії Верховного народного зібрання КНДР Кім Ен Нам.

"Маю честь передати вам щирий привіт від голови, товариша Кім Чен Ина на вашу адресу", - сказав він і віддав листа президенту РФ.

Зазначається, що Путін підтвердив запрошення Кім Чен Ину відвідати Росію. Він заявив, що візит може бути пов'язаний з окремою зустріччю, або ж пройти у прив'язці до Східного економічного форуму, який відбудеться восени у Владивостоці.

"Хочу підтвердити і прошу передати лідерові Північної Кореї, товаришу Кім Чен Ину, наше запрошення відвідати Росію з візитом", - сказав Путін.

Президент РФ також додав, що "високо оцінює" результати зустрічі Дональда Трампа та Кім Чен Ина.

Нагадаємо, що раніше народна депутатка Надія Савченко заявила, що написала лист президенту РФ Володимиру Путіну. Зазначається, що вона попросила помилувати українських в’язнів.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський глава Дональд Трамп незадоволений зустріччю міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і глави КНДР Кім Чен Ина, яка відбулася 31 травня.

"Мені не сподобалася російська зустріч. Я запитав: яка її мета?", — заявив Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?