Не "старий дурень", а "верховний лідер": ЗМІ КНДР різко змінили риторику щодо Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Не "старий дурень", а "верховний лідер": ЗМІ КНДР різко змінили риторику щодо Трампа

Не "старий дурень", а "верховний лідер": ЗМІ КНДР різко змінили риторику щодо Трампа
Джерело:  online.ua

ЗМІ КНДР різко змінили риторику щодо американського президента Дональда Трампа після його зустрічі з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

ЗаЗначається, що до саміту найкращу характеристику, яку міг отримати президент США у державних північнокорейських ЗМІ, було просто "Трамп".

"Якщо до переговорів голову Білого дому називали образливими словами, такими як "старий дурень" чи "недоумкуватий старий", то тепер його називають "президент Сполучених Штатів Америки", "президент Дональд Дж. Трамп" чи навіть "верховний лідер", - сказано в повідомленні.

Окрім того, відомо, що світлини та відео з саміту державні ЗМІ почали оприлюднювати тільки у четвер. Агенство зазначає, що їхні повідомлення були продуманими і зваженими.

ЗМІ Північної Кореї висвітлили саміт з Трампом доволі позитивно, назвавши його "надзвичайно важливим".

Як повідомляв ONLINE.UA раніше,  американський лідер Дональд Трамп заявив, що ядерної загрози з боку Північної Кореї більше не існує і світ може "спасти спокійно".

Він також зазначив, що лідер КНДР Кім Чен Ин дуже "кумедний та розумний", а також додав, що це людина, з якою приємно проводити переговори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?