Стало відомо, що обговорювали Порошенко і Трюдо
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, що обговорювали Порошенко і Трюдо

Стало відомо, що обговорювали Порошенко і Трюдо
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо повідомив деталі розмови з українським президентом Петром Порошенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.

"Як я сказав президенту Порошенку усього кілька днів тому під час розмови із ним, ми й надалі підтримуватимемо Україну на її шляху до більшого прогресу та успіху для усіх", - наголосив глава уряду Канади.

Він також підкреслив, що Канада залишається надійним та непохитним другом України: йтиметься про протидію незаконній анексії Росією Криму, чи про російське втручання на Донбасі, чи про тренування канадськими підрозділами в Україні українських сил, чи про підписання Угоди про вільну торгівлю.

"Ми також продовжуємо придивлятися до ближчих торговельних зв'язків між нашими країнами", - додав Трюдо.

Нагадаємо, раніше в Білому домі жорстко розкритикували канадського лідера Джастіна Трюдо після підсумкової прес-конференції саміту G7, назвавши його "слабким и нечесним".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США заявив, що Канаді дорого обійдеться критика прем’єр-міністра Джастіна Трюдо на адресу американського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?