Крим - "російський": Трамп обурив новою скандальною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Крим - "російський": Трамп обурив новою скандальною заявою

Крим - "російський": Трамп обурив новою скандальною заявою
Джерело:  BuzzFeed News

Американський глава Дональд Трамп на саміті "великої сімки" шокував черговою скандальною заявою. Він назвав окупований Крим "російським", так як жителі півострова розмовляють російською мовою.

Про скандальну заяву Трампа повідомило видання BuzzFeed News з посиланням на дипломатичні джерела, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що президент США під час вечері на саміті G7 в Канаді поцікавився у колег, чому вони підтримують Україну і виступають проти Росії після незаконної анексії Криму. За даними джерела, Трамп також назвав Україну однією з найбільш корумпованих країн світу.

У виданні відзначили, що невідомо, чи говорив Трамп про "російський" Крим серйозно чи жартома. У Білому домі відмовилися коментувати ситуацію, зазначивши, що їм невідомо про подібні висловлювання американського глави.

При цьому в соцмережах бурхливо обговорюють скандальну заяву, в якій Трамп відніс окупований Крим до російської території через російськомовне населення.

"Саме тому Сполучені Штати Америки - це стара добра Англія. Адже в США говорять по-англійськи!", "Передайте Президенту США Дональда Трампа, що я вважаю Брайтон Біч теж російським, тому що всі там розмовляють російською. Майамі я вважаю іспанським. Там всі говорять по-іспанськи. А США я взагалі вважаю англійськими. Там взагалі всі говорять по-англійськи ","Прав Де Ніро!","Може просто путівку в санаторій захотів? ","Коли Трамп поїде до королеви каятися?", "Тоді Америку доведеться розібрати на шматки по різних країнах",- коментують шокуючу заяву Трампа в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп виступив з черговим закликом повернути Росію в G8, щоб була можливість обговорювати з Москвою Сирію та Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?