Новий успіх на Донбасі: в мережі показали відео потужного удару ЗСУ по бойовиках
Категорія
Події
Дата публікації

Новий успіх на Донбасі: в мережі показали відео потужного удару ЗСУ по бойовиках

Новий успіх на Донбасі: в мережі показали відео потужного удару ЗСУ по бойовиках
Джерело:  online.ua

Українські військові знищили ще одну позицію бойовиків на Донбасі завдяки нової системи розвідки, яка за 15 хвилин точно визначила місця розташування ворожої техніки.

Відео потужного удару ЗСУ по бойовиках на Донбасі було опубліковано на сторінці фонду "Повернись живим" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У коментарі до відео представники фонду вказали, що новий успіх українських військових на Донбасі був досягнутий завдяки посильної допомоги українців, які роблять благодійні внески на потреби ЗСУ. Відзначається, що на сьогоднішній день українські бійці оснащені всіма необхідними гаджетами для проведення аеророзвідки і коригування вогню, які приносять чергові досягнення.

"Всього за 15 хвилин роботи розвідників у ворога знищені бліндажі, підбито дві одиниці техніки, а самі бойовики хаотично тікають, надовго втрачаючи бажання обстрілювати цивільних",- додали у фонді "Повернись живим".

У повідомленні також йдеться про те, що волонтери не зупиняються на досягнутому і продовжують інтенсивно навчати підрозділи і забезпечувати українських військових усіма необхідними приладами, які в кінцевому підсумку наносять непоправної шкоди окупантам.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські військові знищили позицію бойовиків, які представляли потенційну загрозу мирним жителям і ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?