ЗНО-2018 в Україні: названо число учасників, які не склали тестування
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗНО-2018 в Україні: названо число учасників, які не склали тестування

ЗНО-2018 в Україні: названо число учасників, які не склали тестування
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 15 червня, Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив перші результати ЗНО-2018 в Україні. Зокрема, учасники тестування на своїх інфомраціонних сторінках дізналися результати ЗНО з української мови та літератури, математики, біології та іноземних мов.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу УЦОЯО.

Відзначається, що з результатами ЗНО-2018 можна також ознайомитися на сайті УЦОЯО в розділі "Предмети ЗНО". Там представлені дві таблиці - за шкалою 100-200 балів і таблиця відповідності результатів тестування до оцінок рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1-12 балів).

В УЦОЯО також повідомили, всього ЗНО-2018 в Україні здавали майже 336 тисяч школярів. З них, 14% не подолали поріг "склав /не склав" з української мови, 19% - з математики, 8% - з біології, 13% - з англійської мови, 14% - з французької мови, 12% - з іспанської мови , і 18% з німецької мови.

Результати решти предметів, за якими українці проходили ЗНО у 2018 році, будуть оголошені до 20 червня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на проблемне ЗНО з англійської мови поскаржилися учні з усієї України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?