Шокуюча цифра: експерти підрахували, скільки Путін витратив на ЧС-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шокуюча цифра: експерти підрахували, скільки Путін витратив на ЧС-2018

Шокуюча цифра: експерти підрахували, скільки Путін витратив на ЧС-2018
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін витратив шість років і понад 11 мільярдів доларів на підготовку до проведення Чемпіонату світу з футболу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Агентство зазначає, що влада РФ хоче показати більш доброзичливе обличчя і прорвати частину міжнародної ізоляції, від якої страждає країна з моменту анексії українського Криму.

"Від Єкатеринбурга до Калінінграда чемпіонат охопить міста, які мало хто з іноземних гостей відвідував раніше. Однак величезних і дорогих зусиль не вистачить, щоб надати великий імпульс російській економіці", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що раніше в агентстві Moody's Investors Service прогнозували, що будь-яке зростання буде обмеженим і недовговічним, сильно не дотягуючи до реакції на зимові Олімпійські ігри 2014 року в Сочі, які коштували рекордних 50 мільярдів доларів.

"Цього разу найкраще, на що може сподіватися Росія, - це скромне зростання рубля", - стверджують експерти.

Нагадаємо, що серед команд, що беруть участь в ЧС-2018, Рф знаходиться на останній, 70 позиції в світовому рейтингу ФІФА.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Європарламенті заявили, що свідомі європейські політики повинні бойкотувати Чемпіонат світу з футболу в Росії, який пройде на тлі порушень прав людини режимом у цій країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?