У США помер легендарний барабанщик Елвіса Преслі
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер легендарний барабанщик Елвіса Преслі

У США помер легендарний барабанщик Елвіса Преслі
Джерело:  Associated Press

В американському Нешвіллі помер легендарний барабанщик Домінік Джозеф Фонтана, більш відомий як Діджей Фонтана. Всесвітньо відомий музикант з групи Елвіса Преслі пішов з життя у віці 87 років.

Про смерть Діджея Фонтани повідомила його дружина, передає ONLINE.UA з посиланням на АР.

Відомо, що проблеми зі здоров'ям у барабанщика виникли ще в 2016 році - у Діджея Фонтани були ускладнення після перелому стегна. Також дружина музиканта повідомила, що він помер уві сні у власному будинку.

Діджей Фонтана був останнім музикантом з членів оригінального складу Blue Moon Boys, з яким виступав співак Елвіс Преслі. Він увійшов до складу колективу в 1954 році. У музичному товаристві впевнені, що музика Преслі не була рок-н-ролом, поки в ній не з'явилися партії Фонтани.

Барабанщиком Елвіса Преслі Діджей Фонтана був протягом 14 років. Музикант взяв участь у записі сотень пісень Елвіса, багато з яких стали легендарними хітами музики. Крім цього, Фонтана брав участь у записі кліпів і фільмів з Елвісом Преслі, таких як Loving You, G.I. Blues, King Creole і Jailhouse Rock. У 1983 році барабанщик видав ілюстровану книгу "Д.Дж. Фонтана пам'ятає Елвіса", в якій розповів про його співпрацю з Преслі.

За свою успішну творчу діяльність в 2009 році Діджей Фонтана був включений в Зал слави рок-н-ролу і Зал слави рокабіллі, що вважається великим досягненням в області музичної індустрії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві помер відомий режисер Станіслав Говорухін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?