До зйомок українського фільму "Захар Беркут" залучили знаменитих американських режисерів
Категорія
Культура
Дата публікації

До зйомок українського фільму "Захар Беркут" залучили знаменитих американських режисерів

До зйомок українського фільму "Захар Беркут" залучили знаменитих американських режисерів
Джерело:  online.ua

До знімальної команди історичного екшена «Захар Беркут» виробництва компанії Kinorob (Film.ua) були залучені культові американські режисери.

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua, передає ONLINE.UA.

"Партнерство з американською командою дозволить зробити наступний крок в українському кіновиробництві та розпочати більш активну роботу з північноамериканським ринком, що є однією з стратегічних цілей компанії Kinorob", - зазначив продюсер фільму Єгор Олесов.

За попередньою інформацією, американські кінематографісти забезпечуватимуть комунікацію з міжнародним акторським складом стрічки та допомагатимуть з її просуванням на північноамериканському ринку.

Повідомляється, що до до знімальної команди залучені: Джон Вінн («Долина пісень», «Повернення святого» тощо), продюсери Джефф Райс («План втечі», «Вцілілий», «Два стволи» тощо), Раджа Коллінз («Реальні спогади міжнародного вбивці», «Прискорення») та Юрій Карновський («Мир вашому дому»).

Зйомки картини розпочнуться уже цього місяця в Карпатах. Повний акторський склад фільму буде оголошено незабаром. Прем’єра фільму "Захар Беркут" запланована на наступний рік.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на YouTube-каналі Saban Films був опублікований трейлер фільму "Сибір"з Кіану Рівзом у головній ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?