Скандальна співачка зробила гучну заяву про повернення в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна співачка зробила гучну заяву про повернення в Україну

Скандальна співачка зробила гучну заяву про повернення в Україну
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років живе в Росії і не дає концерти в Україні, пообіцяла шанувальникам повернутися на батьківщину.

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, який зазначила хештегом #украина#мывернемся, передає ONLINE.UA.

Цей багатообіцяючий хештег Лобода розмістила під відео з уривком кліпу "Случайная". У коментарі до цього ролику вона написала своє ставлення до України, пообіцявши фанатам обов'язково повернутися додому.

"Була в нашому житті історія, інсценована одним телевізійним каналом. Важкий був час, але життя все розставило по своїх місцях ...", - також написала Світлана у коментарі до відео.

Шанувальники співачки вважають, що цими словами вона згадала скандал з співробітниками одного з провідних українських телеканалів, на яких напали охоронці Лободи, коли журналісти знімали репортаж біля будинку співачки. Після цього скандалу Світлана випустила кліп "Случайная", сюжет якого почався із заяви про вихід на свободу охоронця співачки Лободи, який убив журналіста телеканалу "3 + 3", "захищаючи диву".

Українці по-різному відреагували на намір Лободи повернутися в Україну. Віддані шанувальники з радістю прокоментували обіцянку співачки, а інші закликали залишатися в Росії.

"Ну тут навіть сказати нічого)))) Не принижувалися б", "Чому ж вибрала расію?) Більше грошей рубиш..хм", "Життя завжди нам нав'язує обставини, плутає карти і потім сама намагається виправити. Може у долі або життя є почуття провини?","Творчість хороша, але любові українців, не дочекаєтеся. Залишайтеся там, де Ви зараз. Успіху!", - коментують українці гучну обіцянку Лободи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий кліп Світлани Лободи, в якому вагітна співачка влаштувала спекотні танці, шокував мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?