Не треба тиражувати дурниці: Клімкін розповів, що насправді Трамп говорив про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Не треба тиражувати дурниці: Клімкін розповів, що насправді Трамп говорив про Крим

Не треба тиражувати дурниці: Клімкін розповів, що насправді Трамп говорив про Крим
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін стверджує, що американський лідер Дональд Трамп не говорив про приналежність Криму Росії, і ці слова вирвані з контексту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  LB.ua.

Дипломат пояснив, що в ході зустрічі голова Білого дому дійсно запитав, чи говорять люди в Криму російською мовою, і присутні докладно роз'яснили йому, як це відбувається.

"Я дуже добре пам'ятаю, що Трамп говорив під час зустрічі. Так, у нього є свій лексикон, своя логіка, але він ніколи не говорив, що Крим - російський. І наскільки мені відомо, він не говорив про це і в останніх переговорах з французьким президентом, і з канцлером Німеччини - там саме обговорювалося питання Криму, політичних в'язнів та Донбасу", - розповів Клімкін.

Окрім того, голова МЗС запитував в іноземних колег про наявність такої розмови, і вони розповіли, що дуже багато фраз подаються вирваними з контексту. Він наголосив, що до них треба ставитися спокійно і не перетворювати 2-3 слова на офіційну заяву.

Дипломат також додав, що знає хто поширює неправдиві чутки.

"А ось тиражувати ці дурниці - не варто, це сумно", - сказав Клімкін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп на саміті "великої сімки" шокував черговою скандальною заявою. Він назвав окупований Крим "російським", так як жителі півострова розмовляють російською мовою.

Зауважимо, прес-секретар Білого дому Сара Сандерс зазначила, що їй нічого не відомо з приводу можливих слів президента США Дональда Трампа

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?