Жителі "ЛНР" залишилися без води: бойовики назвали причину і ввели обмеження
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі "ЛНР" залишилися без води: бойовики назвали причину і ввели обмеження

Жителі "ЛНР" залишилися без води: бойовики назвали причину і ввели обмеження
Джерело:  online.ua

Вранці 15 червня в містах так званої "ЛНР" була припинена подача води. Причиною цього, за твердженням бойовиків, стало знеструмлення Західної фільтрувальної станції (ЗФС) і Петровської насосної станції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольний окупантам сайт підприємства "Луганськвода".

Бойовики стверджують, що це Україна припинила поставки води в "ЛНР". При цьому співробітники фільтрувальної станції спростовують цю заяву, відзначаючи, що на підприємстві стався перепад напруги, в результаті якого насоси перестали працювати.

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб поки не прокоментували ситуацію з припиненням подачі води в "ЛНР". Найближчим часом у відомстві пообіцяли дати офіційний коментар з проблеми, що склалася.

При цьому бойовики вже ввели обмеження на поставку води в міста Луганської області, непідконтрольні Україні.

"Через пошкодження водоводу буде обмежена поставка води на місто Луганськ до 20% і скоректований графік водопостачання споживачів. Також будуть перебої з водопостачанням в селах Слов'яносербського району до зміни схеми водопостачання від міських джерел і заповнення магістрального водоводу", - йдеться в повідомленні "Луганськводи".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі неминуча екологічна катастрофа через рішення бойовиків затопити десятки непрацюючих шахт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?