У Москві дивно відреагували на заяву Трампа щодо "російського" Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві дивно відреагували на заяву Трампа щодо "російського" Криму

У Москві дивно відреагували на заяву Трампа щодо "російського" Криму

Російська влада не повірила в те, що президент США Дональд Трамп міг назвати окупований Крим "російським". У Москві назвали новини на цю тему "фейком".

З таким коментарем виступив прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков під час брифінгу з журналістами, передає ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс".

"Ні ми, ні ви не були присутні на цих закритих зустрічах Великої сімки, і звичайно, ми не можемо судити про ступінь достовірності цих новин. Така кількість брехливих новин,"фейкньюс", що я не став би ніяк коментувати, тому що ми не знаємо, наскільки це вірогідно", - заявив Пєсков.

Варто відзначити, що українська влада вирішила не реагувати на заяву Трампа про "російський" Крим. Представниця МЗС України Мар'яна Беца вважає ці чутки "плітками".

У Білому домі також не прокоментували скандальну заяву Трампа. Там відповіли, що не знають про подібні слова американського глави, які він нібито сказав у приватній бесіді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський лідер Дональд Трамп прокоментував фотографію з останнього саміту G7 в Канаді, яка стала дуже популярною в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?