Справа Бабченка: СБУ затримала ще одного фігуранта
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Бабченка: СБУ затримала ще одного фігуранта

Справа Бабченка: СБУ затримала ще одного фігуранта
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України затримала ще одного фігуранта в організаціївбивства російського журналіста Аркадія Бабченка та підготовки до серії терактів в Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"13 червня поточного року СБУ затримано "громадянина України Т.", який керував вищевказаною групою осіб у Ростові-на-Дону та в Україні", - заявив у ході брифінгу заступник начальника Головного слідчого управління відомства Богдан Тиводар.

Окрім того, він також продемонстрував аудіодокази у "справі Бабченка". а також зазначив, що за місцем проживання "громадянина Т." під час проведення обшуку вилучено вогнепальну зброю та набої до неї.

"На цей час є достатні підстави обґрунтовано підозрювати "громадянина Т." у причетності до готування терактів", - додав він.

Зазначається, що затриманому уже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 ("Незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами"), а також в організації готування теракту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в ході розслідування "вбивства" російського журналіста Аркадія Бабченка в Києві українські спецслужби провели бесіди з 17 "потенційними жертвами" Кремля,  які "замовлені" спецслужбами Росії. Більшість з них — українські та колишні російські журналісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?