Забула королівські правила: Меган Маркл осоромилася в першій поїздці з Єлизаветою II
Категорія
Світ
Дата публікації

Забула королівські правила: Меган Маркл осоромилася в першій поїздці з Єлизаветою II

Забула королівські правила: Меган Маркл осоромилася в першій поїздці з Єлизаветою II
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська, Меган Маркл здійснила свою першу офіційну поїздку з королевою Єлизаветою II. Вони відвідали графство Чешир, де взяли участь у відкритті театру і мосту. Але їхня перша спільна поїздка була затьмарена невеликим конфузом, в якому опинилася дружина принца Гаррі через те, що випадково забула королівський етикет.

Відео, на якому зображений конфуз Меган Маркл під час поїздки з Єлизаветою II, було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Гучний інцидент стався в той момент, коли Меган Маркл і королева повинні були сідати в машину. В якийсь момент Меган запанікувала, не знаючи, як вести себе відповідно до етикету: сідати в машину до королеви або після. Забув королівський протокол, герцогиня вирішила запропонувати королеві першої сісти в авто, але та пропустила дружину онука вперед, хоча повертатися спиною до монархині вважається неприпустимим.

"Заходи першої. Або вибирай сама",- сказала Єлизавета II, після чого Маркл, не довго думаючи, вирішила скористатися пропозицією королеви і першою сіла в авто.

При цьому західні ЗМІ відзначають, що в ході першої спільної поїздки між Меган Маркл і Єлизаветою II панувала дружня атмосфера. Повідомляється, що королева і герцогиня знайшли спільну мову, багато спілкувалися і сміялися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Єлизавета II надала Меган Маркл несподівані привілеї, дозволивши поїхати з собою в Чешир на легендарному поїзді The Royal Train.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?