Знайди друга: надзвичайні собаки чекають на люблячих господарів
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайди друга: надзвичайні собаки чекають на люблячих господарів

Знайди друга: надзвичайні собаки чекають на люблячих господарів
Джерело:  online.ua

Редакція ONLINE.UA разом з волонтерами притулку для тварин "Сіріус" запускає серію матеріалів "Знайди друга" з метою привернути увагу громадськості до проблеми безпритульних тварин в Україні.

Кожен місяць ONLINE.UA буде публікувати перелік тварин, які тимчасово знаходяться у притулку "Сіріус" та чекають на небайдужих господарів, які заберуть їх до затишної домівки.

У цьому матеріалі на вас чекають історії надзвичайних песиків, які за різних життєвих обставин опинились у притулку. Сподіваємося, що вони якнайшвидше зможуть опинитися у люблячій родині.

Джессі

Коли цю дівчинку привезли у притулок, вона дуже стресувала. Вона відчувала себе дуже некомфортно, лякалася шуму і такої кількості собак і весь час тулилася до ноги людини, яка її привезла. Вона встигла звикнути до людей, які її підібрали, навіть почала відгукуватися на ім'я Джессі, яке їй дали. Але домашній пес її не прийняв, і дівчинку привезли до притулку. Принаймні, нам так сказали. Після вже 1,5 років Джессі дуже сумує в притулку. Джессі дуже ласкава, добра собака. Вона віддано дивиться в очі, вірить людині. Знає команди, ходить на повідку. Джессі дуже орієнтована на людину. Без неї вона просто гине. Можливо, її викинули тому, що хотіли зробити з неї охоронниця. Але, скоріше, Джессі це подруга, член сім'ї, а не охоронець двору. Хоча при належному вихованні і охороняти вона ймовірно буде. Джессі дрібніше вівчарки, важить близько 20 кг. Має шеплення, оброблена від паразитів, найближчим часом буде стерилізована. Джессі дуже потрібно додому, в притулку їй дуже важко.

Телефонуйте та забирайте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.
Джессі чекає вас в притулку Сіріус, Вишгородський район, Київська область.

Злата


Шукаємо будинок молодої дівчинки з притулку.
Злата, метис німецької вівчарки. Їй приблизно 4 роки.
Життя у вольєрі, дається їй дуже важко. Злата шалено сумує без належної турботи, уваги, без частих прогулянок і, найголовніше, без люблячого господаря. Але ж насправді вона велелюбна, контактна і добра дівчинка, любить гуляти, знає поводок, дуже любить купатися. Завжди радісно зустрічає людей і з величезним задоволенням вискакує з вольєра на прогулянку, дуже активна, доброзичлива з іншими собаками. Так, з нею потрібно буде позайматися, навчити командам, але вона дуже здібна і навчається, сильно тягнеться до людини. Златі потрібно відчути любов і турботу, і повірте, вона розкриється Вам з найкращої сторони і буде відданою, вірною подругою і охоронницею все своє життя.
Злата стерилізована, щеплена. Віддаватиметься тільки як член сім'ї, не на ланцюг. У будинок або комфортний, теплий вольєр.
З усіх питань, телефонуйте: (095) 105 67 17, Ірина.

Грань

Дуже чекає свою людину, свою сім'ю попеляста дівчинка Грань.
Грань добра, ніжна і ласкава, не проявляє агресії до інших собак. От тільки зневірилася вона видно вже зустріти свою сім'ю. Боїться виходити з вольєру і йти повз галасливих рядів притулку, не бігає на прогулянці, а тихенько лежить в куточку і тільки зрідка підходить, коли її кличеш.
Цій боязкій, соромливій дівчинці дуже потрібно відчути любов і турботу від небайдужої людини, яка любитиме і ніколи не зрадить. І тоді Грань відкриється і покаже, як уміє дякувати і любити. Безумовно, потрібно буде запастися терпінням і розумінням, адже не знає Грань як це бути домашньою.
Будь ласка, зверніть на неї увагу, не дайте їй все життя прожити в притулку у вольєрі і остаточно закритися в собі. Грань в самому розквіті сил, їй близько 4-5 років, ростом по коліно, важить приблизно 20 кг. Підійде для проживання в квартирі або в будинку. Віддається за договором про передачу тварини.
З усіх питань телефонуйте: (095) 105 67 17, Ірина.

Аліса

Знайомтеся, це Аліса. Колись домашня улюблениця, тепер вона мешканка притулку "Сіріус". Історія стара як світ - господиня померла, їй і її друга Босові місця не знайшлося у родичів. Тому тепер їх будинок - притулок "Сіріус". Аліса ніжна і зворушлива дівчинка. Красуня з шикарною шубкою, а очі - просто океан. Аліса молода, їй близько 3 років. Може і того менше. Невеликого розміру, по коліно, не вище. Аліса стерилізована і щеплена. У притулку стресує, тому ми дуже хочемо знайти їй будинок. Знайти один будинок на двох ми вже зневірилися. Телефонуйте, якщо у вашому будинку і серце є місце для цієї зворушливої дівчинки.

Аліса чекає вас в притулку Сіріус, Київська область, Вишгородський район. Телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Динар

Душевний і дуже добрий, лагідний пес Динар живе в притулку. Орієнтований на людину, але поки не дуже впевнено поводиться поза вольєром, вулиця і свобода для нього незвичні. Але він тримається людини, керований, адекватний. Динару близько 4 років. Він кастрований. Такий пес буде відмінним другом для будь-якої сім'ї, він дуже доброзичливий. Динар великий, відмінно підійде для життя як в квартирі, так і в приватному будинку, у хорошій утепленій будці.

Телефонуйте, якщо хочете познайомитися з Динаром: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Бармалей

Шукаємо будинок шикарному псу Бармалею. Дуже незаслужено цей красивий і могутній хлопчик сидить у притулку. Бармалей схожий на метиса бернського зенненхунда. Тільки б відгодувати його і привести до ладу. Спочатку він дуже полохливий та недовірливий. Але трохи терпіння і ось він уже йде на повідку, посміхається і виляє хвостом. Дуже добродушний хлопчик, завжди сидить біля сітки вольєра і начебто виглядає когось. Бармалею близько 7 років. Він в самому розквіті сил, буде відмінним другом. Знадобиться лише трохи терпіння, щоб хлопчик розкрився і почав довіряти. Якщо ви шукали саме такого друга, з яким будете готові подарувати свою любов і турботу, телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Рада

Неземної краси і чарівності дівчинка Рада. Малятко настільки приваблива, що неможливо відвести від неї погляд. Дуже зворушлива і сором'язлива, лагідна і добра дівчинка. Її історія появи в притулку невідома. Але очевидно одне - таким красуням не місце в притулку. Рада ручна, хоч і поки обережна і скромна. Повідок теж поки на стадії знайомства. Але ми впевнені, що ця дівчинка зачарує вас з першого погляду. Рада з тих маляток, які ніколи не будуть нав'язливі, але з радістю і взаємністю приймуть увагу господаря. Раді близько 3 років, вона зовсім невелика, нижче коліна, важить не більш 10-12 кг. Рада стерилізована і щеплена. Відмінно ладнає з іншими тваринами.

Якщо ви не встояли перед чарівністю цієї дівчинки, телефонуйте: (067) 509 18 92, Катерина.

Лейла

Граціозна як лань, Лейла заворожує з першого погляду. Її очі як два океани. Неймовірно зворушлива, красива, струнка дівчинка. Лапи у неї довгі, ніс шоколадний, а очі бурштинові. Лейла дуже спокійна, адекватна дівчинка. Молода, близько 4 років. Стерилізована та щеплена. Лейла дуже сумує у вольєрі, без людини їй дуже погано. Лише побачивши, що хтось йде, вона підбігає до сітки і просить, щоб до неї зайшли. Обожнює гуляти та бігати. Така собака буде справжньою вірною подругою для всієї родини. Контактна з іншими тваринами, поступлива. Якщо її погляд не залишив вас байдужими, приїжджайте знайомитися. Лейла чекає свого господаря у притулку Сіріус, Вишгородський район. Телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Центрифуга

У притулку її звуть Центрифуга. Тому що маючи тільки три лапки, ця дівчинка настільки активна, стрибуча, ласкува, що дасть фору будь-якій собачці. У неї чудові вушка-парашути, пухнастий і вертлявий хвостик. Побачивши людину вона підстрибує на неймовірну висоту. Дивлячись на цю дівчинку, навіть не віриться, що вона особлива - без лапки. Дуже добра, лагідна, соціальна дівчинка, яка як і всі, хоче додому. Центрі близько 3-4 років, вона молоденька стерилізована дівчинка. Зовсім невелика, нижче коліна, важить близько 10-12 кг.

Придивіться до неї, можливо це ваше щастя? Якщо так, телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Леон

Який несправедливий цей світ. Такий гарний, розумний і дуже ласкавий пес досі в притулку. Леону близько 3 років. Він схожий на метиса коллі. За розмірами невеликий, до коліна, важить близько 17 кг. Леон просто неймовірно ласкавий і ніжний. Життя у вольєрі не зробила його полохливим і обережним. Він радий людям, приймає з задоволенням і увагу, і "почухони", і ласощі. Вірить і чекає, що його Людина приїде за ним і забере додому. Потрібно тільки дочекатися. Якщо Ви та сама Людина - телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина. Леон чекає Вас в притулку Сіріус, Київська область.

Лайт

Знайомтеся, це Лайт. Лайта знайшли в одному з сіл недалеко від притулку. На лапі була рана. Рентген показав перелом, зараз консультуємося з лікарями, чи потрібна операція. Лайт дуже схожий на російську гончу. Напевно і призначення у нього було одне - полювання. Лайт молодий, йому десь 3 роки. Активний соціальний та слухняний. Дивитися на нього - одне задоволення: стрункий та шикарний хлопець. Шукаємо йому відповідальних господарів, які забезпечать йому гідне життя. Які не шукають мисливця, а шукають просто члена сім'ї. Які розуміють, що хлопчику потрібні тривалі прогулянки і активний спосіб життя. Бажано приватний будинок. Звичайно, собака буде віддаватися під договір. Телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Ромео

Красунчик Ромео чекає свою сім'ю в притулку. Ви тільки подивіться на цього романтичного і сентиментального Собакіна. Неймовірно зворушливий, ласкавий і ніжний хлопчик. Ромео близько 7 років. Стерилізований і щеплений. Він схожий на лайку, у нього гарна густа шубка. Ромео так радіє кожній прогулянці, у нього просто очі світяться. Не відходить від людини ні на крок, любить обійматися. Такий собака буде кращим другом своєму господареві. Відмінно підійде для проживання в приватному будинку, не на охорону. Ромео - друг і компаньйон. Якщо вам сподобався Ромео, телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

Міра

Міра, напевно, найбільш зворушлива собака притулку "Сіріус". Її привезли з двома малюками, яких вже прилаштували, а Міра залишилася в притулку. Вона дуже переживала, коли її діток забирали, навіть плакала. Спочатку вона не дуже довіряла людині, адже за своє життя нічого крім стусанів і знущань вона не бачила. Але потихеньку Міру початку вірити нам. Дозволила до себе підійти, погладити. Потім сама потягнулася до людини, її очі спалахували, коли хтось підходив до вольєра. Міра дуже ніжна і ласкава дівчинка. На прогулянці вона завжди поруч, дивиться в очі і не відходить ні на крок. А ще вона дуже гарна. У неї оригінальне чорно-біле забарвлення, а лапки рябі. Міра невелика собака, важить до 17 кг. Така дівчинка прикрасить будь-який будинок. Вона буде відданою, вірною, а натомість попросить всього лише частинку вашого серця. Якщо ви не залишилися байдужі до історії Міри, телефонуйте: (067) 509 18 92, (099) 256 73 03, Катерина.

"Якщо душа - це вміння любити, бути відданим і вдячним, то тварини володіють нею в більшій мірі, ніж більшість людей", - Джеймс Херріот.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?