День батька в Україні: оригінальні ідеї подарунків найкращим татам
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

День батька в Україні: оригінальні ідеї подарунків найкращим татам

День батька в Україні: оригінальні ідеї подарунків найкращим татам
Джерело:  online.ua

В Україні вже третій рік поспіль на загальнонаціональному рівні відзначають День батька - в 20201 році це свято випало на 20 червня. У День батька прийнято влаштовувати сімейні урочистості і дарувати главам сімейства цікаві подарунки.

Джерело:  ONLINE.UA

Пропонуємо добірку найоригінальніших ідей подарунків, які гарантовано не залишать байдужими ваших батьків.

Універсальні та практичні подарунки на День батька

Відмінним подарунком на День батька можуть стати практичні і стильні речі. Наприклад місткий рюкзак з кишенями або компактний гаманець. Такий подарунок можна навіть зробити іменним - майстри по шкіряним виробам за вашим бажанням зможуть нанести на портмоне або рюкзак гравіювання з ініціалами і навіть фразою.

Подарунки своїми руками на День батька

Особливо важливим для тата стане подарунок, зроблений його дитиною своїми руками. Наприклад, син або донька можуть намалювати для батька найбільший в світі сертифікат кращого тата, зробити вітальний яскравий колаж з кольорового паперу або ж змайструвати з картону органайзер для дрібних інструментів.

Цікаві подарунки на День батька

У День батька діти також можуть втілити в реальність давню мрію своєї рідної людини. Якщо ваш батько з дитинства хотів сісти за штурвал яхти, стрибнути з парашутом або поганяти на картингу, то відмінним подарунком для нього стане сертифікат на той чи інший вид екстремального спорту.

Якщо ж ваш тато не захоплюється спортом, але любить провести час в компанії друзів за келихом пива, то ідеальним подарунком для нього може стати карта для колекціонування пивних кришок, квиток на дегустацію різних сортів пива або сертифікат на майстер-клас "Пиво і барбекю".

Оригінальні подарунки для тата

Приємно здивувати тата в День батька можна також за допомогою оригінальної футболки з написом, кухлем з сімейною фотографією або маленької подушки, яка забезпечить йому комфорт під час відпочинку.

Подарунки для сучасного батька

Сучасні батьки, як і їхні діти, активно захоплюються гаджетами і IT-технологіями, що може стати в нагоді при виборі подарунка для батька. Технологічно підкованим татам на День батька можна подарувати цифровий фото-брелок, камеру Go Pro, бездротові колонки, зарядний пристрій для телефону в автомобіль і багато інших аксесуарів, які у великому асортименті представлені в магазинах техніки.

Подарунки на День Батька - позитивні емоції 

Розчулити навіть самого серйозного батька, який рідко проявляє емоції, можна також за допомогою "сімейного" подарунка. Це може бути вечеря в колі сім'ї, сімейна подорож, квиток на концерт його улюбленого музиканта.

Маленькі діти можуть подарувати татові в День батька купони на допомогу по дому. На кожному купоні буде вказан обов'язок улюбленого татка по дому, який син або дочка готові взяти на себе в будь-який момент, коли батько вирішить скористатися купоном.

І, головне, не забувайте, що будь-якого батька обрадує будь-який знак уваги з боку його дитини. Тому навіть привітання від душі зі словами любові і подяки на адресу тата стане найкращим подарунком для нього в це тепле свято.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?