Пляжні комплекси в Києві: десять кращих зон для літнього відпочинку
Категорія
Культура
Дата публікації

Пляжні комплекси в Києві: десять кращих зон для літнього відпочинку

Пляжні комплекси в Києві: десять кращих зон для літнього відпочинку
Джерело:  online.ua

Літній сезон 2018 року вже в самому розпалі, але не у всіх є можливість виїхати на курорт до берега моря. Але не варто впадати у відчай, насолодитися пляжним відпочинком в Києві, в межах якого є безліч зон, де можна позасмагати і накупатися в своє задоволення. ONLINE.UA зробив добірку найбільш модних і популярних пляжних комплексів в Києві з висококласним сервісом та розвиненою інфраструктурою, які дозволять добре відпочити влітку, не покидаючи столицю.

"Дніпровська Рів'єра"

Цей елітний пляжний комплекс розташований на березі Дніпра. Тут кияни та гості міста можуть не тільки насолодитися сонячними ваннами на зручних шезлонгах, а й поплавати в басейні, покататися на гідроциклах по Дніпру, пограти в настільний теніс і футбол. Підійде цей пляж і для відпочинку з дітьми. Для них створено майданчик з надувними батутами, гірками та ігровою зоною.

Адреса: острів Жуків, вулиця Лютнева, 65.
Ціни: вхід безкоштовний, оренда шезлонга від 250 до 600 грн.
Час роботи: з 10:00 до 23:00.

Пляжний комплекс Olmeca Plage

У цій зоні відпочинку, яка входить в мережу закладів «Нашої карти» відомого ресторатора Миколи Тищенка, можна відпочити не тільки на березі Дніпра, а й біля басейну. Пляжний комплекс обладнаний зручними шезлонгами з парасольками, душовими кабінками і вбиральнями, спеціальним майданчиком для дітей, а також зонами для активного відпочинку. Також організатори пляжу пропонують гостям скористатися послугами масажиста або ж спортивними тренажерами.

Адреса: метро «Гідропарк», острів Долобецький, за Венеціанським мостом.
Ціни: вхід безкоштовний, оренда шезлонга від 200 до 750 гривень.
Час роботи: цілодобово.

City Beach Club

Ця зона відпочинку є першим в Україні пляжним комплексом, який розташований на даху автопаркінгу «Ocean Plaza» в самому центрі Києва. Його територія складає більше 3 тисяч кв.м. На ній розташовані: два басейни, зручні шезлонги та лежаки, відкрита тераса, коктейль-бари, ресторани, майданчик для танців.

Адреса: вул. Антоновича, 176
Ціни: вхід вільний, оренда шезлонга від 400 грн, оренда ліжка 900-1200 гривень.
Час роботи: з 9:00 до 00:00.

Bora-Bora Beach Club

Цей пляжний комплекс розташований на території пляжу "Молодіжний" в Гідропарку. З нього є вихід до Дніпра, а всередині клубу є два великих басейни, які оточені зручними шезлонгами. Організатори пляжного клубу створили для відвідувачів справжню природну атмосферу, розмістивши на його території живі пальми і легкі бунгало. На території пляжу діє ресторан, в якому можна насолоджуватися стравами європейської кухні, бар і танцювальний майданчик.

Адреса: метро «Гідропарк», острів Долобецький, пляж «Молодіжний», за Венеціанським містком.
Ціни: вхід вільний, оренда шезлонгів - 200-250 грн, бунгало - 800-100 грн.
Час роботи: з 09:00 до 21:00

Пляж Парасоля

Цей пляжний комплекс знаходиться на території відкритого басейну спорткомплексу на Відрадному. Він оснащений шезлонгами і парасольками, душовими кабінками і туалетною кімнатою, а також шатром для відпочинку. На території "Парасолі" працює кафе, але тут заборонено вживання алкоголю.

Адреса: ул.Бакуніна, 1
Ціни: з 8:00 до 20:00 - 225 грн, з 8:00 до 14:00, або з 14:00 до 20:00 - 200 грн.
Час роботи: з 08:00 до 20:00.

Південний Берег Києва

Ця приватна пляжна зона знаходиться на острові Трухановський. Вона оснащена гамаками і шезлонгами, коктейль-баром і обідньою зоною, де можна позасмагати і відпочити після купання в Дніпрі. На території "Південного Берега Києва" часто проводять концерти і вечірки, кіноперегляди та молодіжні фестивалі.

Адреса: Труханів острів, праворуч від Пішохідного моста (якщо йти з Подолу)
Ціни: вхід безкоштовний
Час роботи: з 12:00 до 00:00.

Sungrilla Club

Ця пляжна зона знаходиться в Подільському районі Києва. Вона оснащена власним пляжем, басейном і концертним залом. По буднях організатори пропонують киянам відволіктися від повсякденної рутини і насолодитися переглядом фільмів під відкритим небом, а по вихідним в Sungrilla Club проходять галасливі вечірки, які тривають до ранку.

Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 10
Ціни: вхід вільний, лежаки від 250 грн, Арнедо бунгало - 800 грн.
Час роботи: пн-чт, нд: з 11:00 до 23:00; пт-сб: з 11:00 до 06:00 і до останнього клієнта.

Sky Family Park

Цей пляжний комплекс розташований на території торгового центру Skymall. На його території є величезний басейн з постійним підігрівом води і батутним парком на воді. Для дітей тут справжній рай: атракціони, лабіринти, мотузковий парк, батути і аніматори, що входить у вартість вхідного квитка. Дорослі тут можуть пограти у волейбол і зайнятися вейкбордингом.

Адреса: проспект Генерала Ватутіна 2-Т (ТРЦ Skymall)
Ціни: вхід від 150 грн, оренда шезлонгів 50-100 грн.

Пірс 39

Цей пляжний комплекс з великим басейном знаходиться на ВДНГ, який регулярно підігрівається до +28 градусів. Територія зони відпочинку оснащена шезлонгами і лежаками з парасольками. Для юних гостей організатори створили окремий басейн з аквагоркою.

Адреса: ВДНГ, вул. Глушкова, 1
Ціни: будні - діти (до 120 см) - 30 грн/год, дорослі - 60 грн/год, вихідні та свята - діти (до 120 см) - 65 грн/год, дорослі - 130 грн/год. Оренда намету - 600 грн в день
Час роботи: з 7:00 до 21:00 в будні, з 9:00 до 21:00 у вихідні та свята

More Family Club

Цей пляжний комплекс як маленьке море в центрі великого міста. Він оснащений зоною відпочинку біля басейну, шезлонгами, баром і окремою дитячою зоною. Тут басейн глибиною 1,6 м наповнюється морською водою з власної свердловини і постійно фільтрується. У дитячій зоні є свій невеликий басейн, теж з морською водою, майданчик з гойдалками, а також двоповерховий різнокольоровий лабіринт з сухим басейном, м'якими сходами, переходами та гірками.

Адреса: територія готелю Віта Парк Борисфен, Парк дружби народів, 5
Час роботи: з 09:00 до 21:00
Ціни: вхід від 200 грн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти в Києві з 11 по 17 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?