ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: противник зазнав втрат
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: противник зазнав втрат

ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: противник зазнав втрат
Джерело:  online.ua

Інтенсивність боїв на Донбасі значно знизилася, в порівнянні з останніми днями, але бойовики продовжували обстрілювати позиції українських захисників на всіх напрямках. Бійці ЗСУ дали адекватну відповідь ворогові, в результаті якого був знищений один бойовик і ще один поранений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 15 червня, бойовики на Донбасі здійснили 36 обстрілів з використанням важкого озброєння. На Луганському напрямку вони знову зірвали розведення сил в районі Станиці Луганській, влаштувавши провокативний обстріл зі стрілецької зброї. В районі Навотошковского ситуація врегулювалася - ворог припинив спроби заволодіння позиціями українських військ.

На Дебальцевському та Донецькому напрямках бойовики безуспішно проявляли активність в районі Луганського, Троїцького, Світлодарська, Мар'їнки і Авдіївки. Загостреною ситуація залишалася і на Маріупольському напрямку - там противник вів вогонь в районі Водяного, Талаківці і Лебединського.

Під час бойових дій ніхто з українських військових не постраждав.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали відео потужного удару ЗСУ по позиціях бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?