Суперматч Португалія - ​​Іспанія на ЧС-2018: досягнення Роналду, результати і відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суперматч Португалія - ​​Іспанія на ЧС-2018: досягнення Роналду, результати і відео голів

Суперматч Португалія - ​​Іспанія на ЧС-2018: досягнення Роналду, результати і відео голів
Джерело:  online.ua

Увечері 15 червня, в Сочі на стадіоні "Фішт" відбувся суперматч між збірними Португалії та Іспанії. Гра завершилася з рахунком 3:3, а Кріштіану Роналду був визнаний кращим гравцем матчу за блискучий хет-трик, який він оформив в кінці матчу зі штрафного.

Відео голів матчу Португалія - Іспанія на ЧС-2018 було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Перший гол в грі забила збірна Португалії. Його автором став Роналду, який забив гол в ворота суперника з пенальті. Зрівняв рахунок матчу іспанець Дієго Коста. В кінці першого тайму португальці знову вирвалися вперед - гол у ворота збірної Іспанії знову забив Роналду.

Другий тайм з самого початку був напруженим. Іспанці спочатку зрівняли рахунок, а через три хвилини забили космічний гол в ворота іспанців, вирвавшись вперед. Але в кінці гри Роналду врятував свою команду від поразки - він забив третій гол у ворота збірної Іспанії.

За результатами матчу Кріштіану Роналду визнали найкращим гравцем матчу ЧС-2018 між Португалією і Іспанією. Його хет-трик у грі став рекордним - в Сочі Роналду забив стільки ж голів, скільки до цього забивав на всіх фінальних етапах чемпіонатів світу. По одному голу в футболіста було в 2010-му, 2014-му і 2016-му роках.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки Путін витратив на організацію ЧС-2018 в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?