Спікер російського МЗС знову голосно осоромилась: в мережі висміяли Захарову за фейкову фразу Тетчер
Категорія
Світ
Дата публікації

Спікер російського МЗС знову голосно осоромилась: в мережі висміяли Захарову за фейкову фразу Тетчер

Спікер російського МЗС знову голосно осоромилась: в мережі висміяли Захарову за фейкову фразу Тетчер
Джерело:  online.ua

Представниця МЗС РФ Марія Захарова знову осоромилася, розмірковуючи на тему "русофобії". Під час прес-конференції вона згадала "цитату" екс-прем'єрки Великої Британії Маргарет Тетчер, яка насправді є фейком, чим насмішила користувачів мережі.

На черговий фейк російської влади бурхливо відреагували росіяни, які написали десятки коментарів з цього приводу в мережі, передає ONLINE.UA.

"У листопаді 1991 року в своїй промові в Х'юстоні екс-прем'єр-міністр Великої Британії Тетчер заявила, що "за оцінками світового співтовариства, економічно доцільно проживання на території Росії тільки 15 мільйонів чоловік", - заявила Захарова, наводячи приклад "русофобії".

Журналісти швидко викрили черговий фейк Захарової. Вони вказали, що Тетчер ніколи не вимовляла фразу, яку озвучила офіційна представниця МЗС Росії. Відзначається, що ці слова приписав британському політику Андрій Паршев в книзі 1997 року "Чому Росія не Америка", але в історичних документах її немає.

"З таким талантом треба в МЗС працювати :))))", "Ви не втомилися брехати? Хоча про що це я?", "МЗС, навіщо так ганьбитися?", "... і ці істоти представляють нашу країну на міжнародному рівні","Якщо чесно, то вже соромно стає. Хіба може представник МЗС приводити фальшиві аргументи?","у зв'язку з цінами на солярку і бензин, в зв'язку з пенсійною реформою, складається відчуття, що про наявність 15 мільйонів на території Росії думають саме в Кремлі", - обговорюють в мережі черговий фейк від Захарової.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Захарова зганьбилася в питанні історії, відповідаючи Лондону на скандал з отруєнням Скрипаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?